Poznati srpski fudbaler Stefan Mihajlović u noći između utorka i srijede, nožem je posjekao starletu Soraju Vučelić po stomaku i vratu.

Soraja Vučelić je sa Stefanom i prijateljicama izašla na beogradski splav "Fristajler", a kasnije su odlučili da druženje nastave u vili na Senjaku.

- Bila sam na "Fristajleru" s društvom, bilo je najnormalnije veče, kao i uvijek. Nakon zatvaranja kluba otišli smo u jednu vilu na Senjaku, gdje je bio i fudbaler Stefan Mihajlović. Zezali smo se, sjedili, pričali, smijali se... Nismo bili sami, i naše društvo je bilo tu. Kad sam pošla kući, Stefan mi nije dao da idem, htio je još da ostanem. Ustala sam i krenula, a on me je povukao, malo smo se gurkali. Ne sjećam kako je do toga došlo, samo sam u jednom trenutku osjetila bol na vratu, a potom i na stomaku - prisjetila se Soraja.

Ona je navela da se sve izdešavalo veoma brzo i da ne zna čak ni kojim je predmetom prerezana po vratu i stomaku.

- Tek kad sam vidjela krv, shvatila sam šta je uradio. Tvrdim da Stefan to nije namjerno uradio, jer on nije nasilnik, niti je imao namjeru da se tako postavi prema meni. Prijatelji su me odmah odvezli u Urgentni, gdje su mi ljekari ukazali potrebnu pomoć. Osjećam se dobro, što je najvažnije. Rane su mi zavijene i nisu ozbiljne - tvrdi starleta.

Fotografija koju je objavio beogradski Blic snimljena je pri medicinskom pregledu, a na njoj se jasno vidi posjekotina na Sorajinom vratu. Ipak, Vučelićeva nije željela da doktori pozovu policiju. Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine je svojim "Porsche Cayenneom" izazvao nesreću, udario u "Fiat Punto" i pobjegao sa lica mjesta. Čovjek koji se nalazio u "Puntu" je preminuo.