Jedna osoba preminula je u utorak ujutro, u garaži Sarajevo City Centra (SCC). Kako je potvrdio šef smjene Hitne pomoći Kantona Sarajevo (KS), ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom jutra na ovoj lokaciji, gdje je utvrđena smrt jedne muške osobe, javilo je Radio Sarajevo na svojoj Internet stranici.

Isti izvor navodi kako je ovaj slučaj predan u nadležnost dežurnog tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo, koji bi trebao utvrditi sve detalje o smrti ove osobe.

Također, iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS) potvrdili su da su na mjestu pronalaska beživotnog tijela izašli i policijski službenici. MUP KS je dojavu o smrti muškarca zaprimio oko 9 sati.

Nakon što je tijelo preminulog čovjeka pregledao mrtvozornik, ustanovljeno je da se radi o prirodnoj smrti, naveli su u Operativnom centru MUP-a KS.

Nakon što mu je pozlilo muškarac je vozilom Hitne pomoći prevezen na Kliniku urgentne medicine bolnice (KUM) na Koševu, ali su tamo doktori mogli samo konstatovati da je pacijent preminuio.

Kako se nezvanično doznaje, najvjerovatnije je uzrok smrti srčani ili moždani udar.

Neki mediji su objavili da se radi o dostavljaču I.K., starom 56 godina, koji je nonosio robu u Konzum.

POVEZANO
Garaža SCC 20 marakaNASJEO SAM NA PREVARU U GARAŽI SARAJEVO CITY CENTRA! I ostao sam bez 20 KM, evo kako...