Jovan Ilić (63), otac nekadašnje srpske pjevačice Dunje Ilić, preminuo je u srijedu 21. septembra, a ovu informaciju potvrdio je njen PR tim. Taj čovjek je bio vlasnik nekoliko propalih firmi, ("Eltim" i "Staklopan"), a kako "Pink" navodi, sebi je život oduzeo lijekovima. Već godinama je, kako se pisalo, patio od depresije.

Policija je navodno pronašla i oproštajno pismo pored njegovog kreveta. Sadržaj nije zvanično objavljen, ali su neki detalji tragedije u porodici ipak "procurili" u javnost...

POVEZANO
Dunja Ilić dečkoSrpskoj pjevačici Dunji Ilić UMRO DEČKO, oprostila se od njega skandaloznom porukom! (FOTO)

Naime, kako se navodi u nekim medijima, Dunjin otac je počinio suicid samo dan nakon što je pjevačica uživo na Instagramu iznijela optužbu da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina, javlja "Telegraf".

POPIO ANTIDEPRESIVE? Po nekim nagađanjima, gospodin Jovan je popio veću količinu antidepresiva, jer navodno nije mogao da izdrži to što je njegova kćerka uradila.

Međutim, samo Dunja Ilić priznaje da joj je laknulo što je njen otac izvršio samoubistvo tako što je popio šaku tableta za spavanje. Pjevačica tvrdi da ona nema veze sa njegovom naizgled naprasnom odlukom da sebi oduzme život i da je on posljednjih deset godina bio psihički nestabilan, te da je već pokušavao suicid nekoliko puta.

PODSJETIMO, prije samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lijekove nakon čega je završila u bolnici. Dunja je u uključenju uživo na Instagramu izjavila kako je popila prekomjernu dozu tableta, nakon čega ju je italijanska policija pronašla u besvjesnom stanju i Sanitet ju je odvezao u bolnicu.

- Teško mi je. Četiri dana sam bila u mentalnoj ustanovi u Napulju, ali ne zato što sam luda, već zbog nervnog sloma koji sam doživjela. Već dvije godine ne pijem alkohol i ne koristim n*rkotike. Za tatu sam doznala onog momenta kada sam htjela da ga pozovem da mu kažem da sam živa i da je sa mnom sve u redu. U pet popodne sam doznala da je preminuo. Nije istina da se ubio zbog mog `lajva` i zbog onoga što sam tu rekla. Ne perem se. On je prije ovoga bio u Valjevu na Psihijatriji, već je pokušavao da se ubije. Moj tata se mučio posljednjih deset godina. Izbjegavala sam da se vidim sa njim jer nisam željela da gledam kako propada. On je propao i mentalno i fizički. Znam koliko se mučio. Odmorio se sada. Meni je sada lakše. Osjećam da se sada oslobodio muka. I ja se osjećam oslobođeno nakon svega. Jedina stvar zbog koje krivim sebe je to što sam nekada bila pregruba u namjerama da ga dozovem pameti. Kritikovala sam ga što je sebi dopustio neke stvari, ali bila sam prilično oštra. Samo sam htjela da ga motivišem - priznaje Ilićeva.

NIJE JE ZLOSTAVLJAO. Ona ističe da je nikada nije se*sualno zlostavljao otac, već da su je on i majka psihički maltretirali od pete godine života.

- Nikada nisam spomenula da me je se*sualno zlostavljao, dakle, nikada nisam bila se*sualno zlostavljana od moga oca Joce. Rekla sam da je njegova tadašnja djevojka primijetila da moj tata pokušava da nju napravi ljubomornom tako što je grlio mene. Imala sam 13 godina tada. Ona je za tu scenu rekla da joj izgledamo kao incest boleština. Istina je da sam od pete godine psihički maltretirana. Moja mama je bila kao Hitler. Zbog toga se kod mene javila sumnja da su oni uopšte moji biološki roditelji jer je bilo nemoguće da se neko tako ponaša prema rođenom djetetu. Ja nemam nijednu sliku iz djetinjstva do pete godine. Pokrenula sam temu utvrđivanja porekla putem DNK analize prije četiri mjeseca, ali sada to nije važno. Ne zanima me ništa što se toga tiče - navodi Dunja, a onda priznaje da ne želi da dođe na očevu sahranu jer smatra da bi samo bila nepoželjna:

- U Napulju sam i ovdje ću biti još neko vrijeme. Ne planiram da dolazim na očevu sahranu jer znam da bi me gledali sa krivicom i prezirom, a to mi sada najmanje treba u životu. Planiram da obiđem njegov grob u miru, onda kada niko ne bude znao da sam došla. Tada ću biti sama sa njim i emocijama. Planiram da živim, da preživim. Znam da sam sama na svetu. Želim da se borim za sebe i boli me uho šta će ko za mene reći. Sada je jedini cilj da ja ostanem čitava.

POVEZANO
Dunja Ilić saobraćajnaPJEVAČICA DUNJA ILIĆ DOŽIVJELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Automobil se zabio u drvo (FOTO)