Srpski internacionalac Duško Tošić reagovao je na Internetu, a sve zanima hoće li svojoj supruzi, pjevačici Jeleni Karleuši, oprosti aferu sa bosanskim defanzivcem Ognjenom Vranješom.

Otkako se ona našla u centru se*s afere sa Vranješom, ovo je prvi put da se Tošić oglašava putem društvenih mreža i otkriva kakvo je zaista stanje stvari...

POVEZANO
Vranješ Instagram 15/01/19VRANJEŠ NAKON SAMO PAR MINUTA UKLONIO OVAJ VIDEO: Evo koji je sporni dio?

Osim što je poručio da će sada biti još jači, danas je na Instagram postavio zajedničku fotografiju sa Jelenom i na nju "nalijepio" smajli koji namiguje.

Očito, u pitanju je snažna poruka.

Jelena Karleuša i Duško Tošić 2

Koliko je zasad poznato, pjevačica je i dalje u Kini, gdje se Duško nalazi zbog poslovnih obaveza, a sudeći po najnovijoj objavi fudbalera, nema ništa od razvoda!

Karleuša bi se u Srbiju, kako se navodi u domaćim medijima, trebala vratiti u ponedjeljak. Snimanje "Zvezda Granda" pomjereno je za taj dan.

POVEZANO
Tošić-Karleuša-Vranješ SKANDALPOTPUNI PREOKRETU U SE*S SKANDALU KARLEUŠA-TOŠIĆ-VRANJEŠ: Ovo niko nije očekivao?

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru po*no skandala kada su "procurili" navodni printskrinovi vrelog razgovora preko Fejstajma sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Pjevačica je oštro demantovala sve, ističuću da je u pitanju foto-montaža iza koje ne stoji samo jedan čovjek, već navodno čitava grupa ljudi koja želi da naudi njoj i njenoj porodici, a koja će prema njenim riječima pravno odgovarati.

POVEZANO
Duško TadićFOTO: Ovo je nova vila Jelene Karleuše, koju joj je suprug Duško kupio za 2,5 miliona eura!