Svjedok koji je Zorana Marjanovića vidio na potpuno suprotnom mjestu, od onog koga je on naveo na saslušanju u policiji, je dobar prijatelj porodice Marjanović!

On tvrdi da je Zorana i njegovu kćerku vidio kod smetljišta između 14:30 i 15:15 časova, a to znači da je osumnjičeni bio na potpuno suprotnoj strani od one koju je u svojim iskazima navodio.

Tijelo Jelene Marjanović je pronađeno na nasipu u Borči tačno između smetljišta i rampe, a Zoran je dao izjavu da je sa kćerkom došao iz pravca rampe, kao bi tražio suprugu koja je nestala za vrijeme trčanja.

To se ne poklapa sa izjavom svjedoka...

Takođe, nezvanično se doznaje da su istragom obuhvaćene i dvije pjevačice, koje se navodno dovode uvezu sa Jeleninim ubistvom, i sa njima je obavljen informativni razgovor. Obje su poznate i nastupaju u inostranstvu, a u vrijeme zločina su bile u Srbiji. Jedna od njih dvije se čudno ponašala, što je bacilo sumnju na njih.

Podsjetimo, Zoran Marjanović uhapšen je, između ostalog, i zbog toga što se blato sa njegovih farmerki poklopilo s onim koje je pronađeno na tijelu njegove zvkerski ubijene supruge Jelene.

Tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je između ostalog zaplijenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju je blato na farmerkama koje je nosio Zoran Marjanović.

Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na tijelu ubijene pjevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se poklapaju.

Kako je istraga utvrdila pored poklapanja analize blata na tijelu pjevačice, odnosno na njenoj garderobi je na više mjesta pronađen Zoranov DNK.

Daljom analizom utvrđeno je prisustvo Zoranovog DNK na više mjesta na odjeći koju je Jelena nosila kada je ubijena, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao.

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i vještačenjem prikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.