Folk pjevačica Seka Aleksić početkom 2009. godine odlučila je da se skući, te je za lokaciju odabrala oazu nadomak Beograd, Staru Pazovu. Nekoliko mjeseci trajala je gradnja velepne kuće koja se prostire na placu od čak 100 ari.

Tih dana u javnosti su se mogla čuti brojna nagađana oko svote novca koju je atraktivna pevačica izdvojila za porodični dom, pa je u jednom momentu cifra premašila 500.000 eura.

Soba za Jakova uređena je u tonovima plave i bijele boje, a cijela prostorija je pored kreveca i dijela za presvlačenje ispunjena igračkama. Ovu prosotiju su Veljko i Seka sređivali s najviše ljubavi i puno ukusa.

Prije početka gradnje ovog zdanja, Seka je unajmila arhitektu kako bi vodila računa o svakom detalju. Dvospratna vila od 450 kvadrata urađena je po ukusu pjevačice, ali i njenog supruga Veljka Piljikića.

POVEZANO
Gomilica selo u Srbiji"NAJBOGATIJE SELO ROMA NA SVIJETU" U Beču žive kao podstanari, ali kada ljeti dođu u rodni kraj...

U donjem dijelu doma nalazi se dnevni boravak, trpezarija, kupatilo, dok se na gornjem spratu nalaze spavaće sobe i prostrano kupatilo od čak 40 kvadrata.

Na samom vrhu pjevačicine vile nalazi se velika prostorija koja je ispunjena Sekinom garderobom. Sve je složeno po svom rasporedu, počelo od cipela, skupocjenih budni, velepnih haljina, kao i brojnih firmiranih torbi koje stoje na policama.

Vila Seke Aleksić 1

U porodičnom domu nalazi se dio koji je preuređen kao manji salon ljepote, a tu se nalazi dio za frizera, sto za manikir i pedikir, kao i sto za masažu.

Cijela kuća popločana je skupocenim granitom boje slonove kosti.

POVEZANO
Piljkić Seka infuzijaSEKA ALEKSIĆ ZABRINULA FANOVE: Sa suprugom provela noć u bolnici

(Doznajemo.com/Kurir)