Otac ubijenog mladića Dženana, tada 22-godišnjaka, čija je smrt do danas obavijena velom kontroverzi, gospodin Muriz Memić izjavio je kako sada čeka odluku Vrhovnog suda nakon koje bi trebao znati šta dalje da radi.

U izjavi za portal Source, najavio je da da će nakon odluke zakazati proteste u Sarajevu.

POVEZANO
Memić suđenje 13/06/2017 1JECAJI U SUDNICI: Danas prvi put prikazana FOTOGRAFIJA tijela Dženana Memića (22) nakon nesreće

U razgovoru se govorilo o slučaju njegovog sina Dženana i šta bi za njega značilo ako bi odluka Vrhovnog suda bila da se cijeli slučaj vrati "na početak".

Prema njegovim tvrdnjama, takva odluka bi bila razočaravajuća za njega i njegovu familiju. Muriz Memić više nema riječi za ljude koji vode ovaj postupak, no kako je izjavio nastavit će da se bori.

POVEZANO
Alija Budnjo za javnost 1BUDNJO ODGOVORIO NA TVRDNJE OCA STRADALOG MLADIĆA DŽENANA da je ratni profiter koji je brisao snimak

Memić se osvrnuo i na sve učestalije komentare koji govore da slučaj njegovog sina kao i slučaj Davida Dragičevića iza sebe imaju političku pozadinu.

Neki portali naglašavaju i izjavu "Znam ko mi je likvidirao sina, na kraju ću uzeti pravdu u svoje ruke i osvetiti se, ne ponavljam ja to džaba. Oni znaju da ja neću stati"

Cijeli razgovor možete pogledati na OVOM LINKU.