Učesnik rijalitija Edis Edo Fetić posjetio je jučer svoj rodni grad Novi Pazar i nakon nekoliko mjeseci vidio i dalje zakonitu suprugu Zilhu (Karišik), koja već nekoliko mjeseci gleda kako je vara na nacionalnoj televiziji u Srbiji sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Fetić je u emisiji «Pretres» pričao o prvom susretu sa troje djece nakon nekoliko mjeseci, ali i o «ubitačnom pogledu» supruge, koji je sve vrijeme izbjegavao.

- Taj naš odnos nije trajao sedam do deset minuta, što sam ja zapazio u tom odnosu, što je trebalo da se zna, iznio sam ovdje. Vidio sam ljutnju i bijes u njenim očima, rekao sam Dragani, da mislim da me i dalje voli. Nisam joj rekao «ljubav», nismo imali nikakav kontakt. kada sam bio sa djecom dobacila mi je da požurimo. Složio sam se s time da bi trebalo da požurimo jer je situacija bivala neprijatna za djecu. Rekla mi je da ćemo sve rješavati preko advokata, složio sam se.

Bilo je neprijatno, te socijalne radnice željele su da nas i dalje zadrže, valjda su željele da vide moj kontakt s djecom, ali ona je žurila. Sreli smo se u hodniku, ona je samo prošla pored mene, a unutra nije željela da me ostavi samog sa djecom, pratila je svaki naš korak. Plakao sam danas par putu, prvo kada sam stigao u Novi Pazar, a onda kada sam vidio djecu - tvrdio je Edis.

- Bukvalno se nismo ni pogledali, izbjegavao sam njen pogled pun mržnje. Znam ja nju deset godina, mogu da osjetim kako se osjeća - zaključio je Edo Fetić.