Lukavčanin Elvedin Hamzić koji se našao u centru interesovanja javnosti nakon što je familija objavila dramatičan apel o njegovoj navodnoj otmici, uskoro se treba ženiti bogatom Crnogorkom, piše Dnevni avaz.

Taj izvor se poziva na izjavu Else Perović, koja im je to navodno i potvrdila. U pitanju je djevojka koja je prije nekoliko dana ispričala u svojoj ispovijesti kako je u vezi s Hamzićem.

- Mi smo odlučili da se uzmemo i pođemo u Sloveniju. Valjda ona ko*a prestane da ga smara sa lažnom trudnoćom - dodala je Elsa.

POVEZANO
Dženita Elvedin"Nisam otela Elvedina, BILA SAM MU NA RAMENU: Evo fotografija iz kreveta ako mi ne vjerujete" (FOTO)

Podsjetimo, Elvedina Hamzića je navodno Dženita Mujčinović, djevojka koja tvrdi da nosi njegovo dijete, držala zarobljenim nekoliko dana u svojoj kući u Dubravama kod Tuzle.

Dženita i njena familija tvrde da je mladić samovoljno došao kod njih, dok s druge strane Elvedin navodi kako nije smio otići jer je konstatno bio pod prijetnjama!?

Crnogorka i Elvedin Hamzić

Foto: Dženita Mujčinović i Elvedin Hamzić

Nakon višednevne drame, javila se i Elsa Perović koja tvrdi da je u vezi s Elvedinom.

- One su njega držale tu i sve su mu pare uzele. Ako je trudna neka je dijete živo i zdravo. Ako bude dijete njegovo ja ću lično da se potrudim da tom djetetu ništa ne fali, nije dijete krivo. On će za par dana ovamo kod mene u Ulcinj - tvrdi Elsa.

POVEZANO
Elvedin Hamzic nestao 2Konačno se oglasio Elvedin Hamzić, kojeg su navodno OTELE DJEVOJKE: "Izvukao sam živu glavu"