Pjevačica porijeklom iz Sandžaka Emina Jahović kao da je zgazila na žulj turskim medijima zbog činjenice da više nije u braku sa Mustafom Sandalom, koji važi za njihovu najveću muzičku zvijezdu. U jednom trenutku, Eminino ime bila je glavna tema na svim portalima i u svim novinama u Istanbulu, a sada se ta tradicija nastavlja.

Nakon spekulacija da su se nedavno posvađali, turski mediji sada otkrivaju da je pop zvijezda na ivici anoreksije. Naime, oni su uporedili njene fotografije s početka karijere i ove danas, a izvor, navodno blizak pjevačici tvrdi da je smršala deset kilograma.

POVEZANO
Emina Jahović 1VJEROVALI ILI NE ovo je pravo ime Emine Jahović! Zašto ga je na početku karijere odlučila mijenjati?

Emina u posljednje vrijeme preživljava stres. Posebno je pogodila činjenica da više nije sa Mustafom, a kada se nađu na istom mjestu, ona ne može da podnese njegovu blizinu, posebno sada, kada zna da više nisu u braku – tvrdi izvor za turske medije i dodaje da su njeni prijatelji i članovi porodice uplašeni za njeno zdravlje.

Ona ništa ne jede. Po cijeli dan je ili u studiju ili na treninzima, a ne vodi računa o ishrani. Svi joj govorimo da je na ivici anoreksije. Bukvalno ne izgleda više kao nekad. Stalno je neraspoložena i nervozna. S njom ne može normalno da se priča – otkrio je izvor.

POVEZANO
Emina Jahović moguća anoreksija 06/18aDRAMATIČNA FOTOGRAFIJA PJEVAČICE EMINE JAHOVIĆ: Pjevačica se teško razboljela? (FOTO)