Trinaestogodišnja Anđela D. čiji je nestanak prijavljen policiji, večeras je pronađena!

- Djevojčica je dobro i zajedno je sa svojom porodicom - izjavio je sagovornik upućen u slučaj, kojeg citira beogradski Blic.

Policija je djevojčicu pronašla u centru grada i, kako se doznaje, ona je bila kod drugova.

Tinejdžerku su, naime, našli u jednom stanu u ulici Orlovića Pavla u Nišu, zahvaljujući intenzivnoj policijskoj potrazi nakon što je njena majka Ivana prijavila kćerkin nestanak. Okolnosti ovog događaja još nisu sasvim razjašnjene, jer dok Ivana tvrdi da je djevojčica oteta, prvi rezultati istrage njenog nestanka nisu dali dokaze za to.

Podsjetimo, ranije večeras policiji u Nišu (Srbija) prijavljen je nestanak djevojčice, a njen ujak Žarko Panajotović zamolio je putem društvenih mreža da se jave svi koji imaju bilo kakvu informaciju.

- Nestala mi je sestričina, svi koji je prepoznaju javite, molim vas. Dijelite ljudi, viđena je juče u centru, ima crne helankice sa rupicama, napisao je zabrinuti muškarac.

Inače, prije pronalaska, djevojčica je posljednji put viđena u nedjelju, kada je otišla od kuće nakon čega se majci javljala telefonom, što je i pomoglo da se locira mjesto gjde se nalazi.

- Kako sam doznala, moja kćerka se nalazila kod jednog šezdesetogodišnjeg muškarca i njegovih sinova. Ona je sjedila u kafiću kada joj je taj čovjek, za koga sam čula da je alkoholičar prišao i pozvao je da pođe sa njim da bi se upoznala sa njegovim sinovima. Ne znam šta se tamo dešavalo niti zbog čega je otišla kod njega. Bila je uplakana kada sam je vidjela, ali nisam stigla da razgovaram sa njom pa ne znam sve detalje - izjavila je Ivana za Telegraf.

- Srećna sam što je Anđela bezbjedna, zahvalna sam svima koji su pomogli da se pronađe - kaže Ivana.

U slučaj je uključena i socijalna služba.