Jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih bh. muškaraca među pripadnicama ljepšeg spola, glumac sa impresivnom internacionalnom karijerom, Adnan Hasković (33), 14.04. ove godine, oženio je svoju izabranicu Aidu Hadžijusufović.

Desilo se to u krugu brojne rodbine, prijatelja i kolega u hotelu “Hills“ u Sarajevu, a za dobru atmosferu bio je zadužen Epic bend. Iako je vjenčanje upriličeno bez prisustva medija, svadbene fotografije su procurile u javnost, a objavila ih je Haskovićeva prelijepa izabranica Aida.

Kako tvrde izvori bliski glumcu, vjenčali su se nakon deset dana veze. Očgledno je u pitanju ljubav na prvi pogled, pa im želimo dug i sretan brak.

Podsjetimo, Hasković je prvo profesionalno iskustvo ostvario u Narodnom Pozorištu Sarajevo, sa predstavom “Legenda o Ali-paši“, a dugogodišnji je član ansambla Sarajevskog ratnog teatra SARTR. Snimio je brojne filmove i serije američke i euro produkcije, u kojima je glumio s velikim imenima, poput Penelope Cruz, Seana Beana, Tilde Swinton, Emila Hirsch...

S druge strane, kako Faktor piše, Aida potiče iz bogate porodice iz Bosanske Gradiške, koja je vlasnik nekoliko firmi. Naime, njen otac Senad i amidža Samir vlasnici su uspješnih firmi “Elumatic” u Bihaću i “Favorit” u Sarajevu, koje se bave prodajom okova za stolariju i namještaj, te ostalih metalnih proizvoda.

Kako tvrdi izvor blizak novoopečenim mladenicima, oni su se upoznali krajem januara u sarajevskom klubu “My Face“ na nastupu Dženana Lončarevića. Nakon toga su ostali u kontaktu, ali su u vezi prije braka bili tek desetak dana. Aida je u Sarajevu živjela duži niz godina.