Na Centralnom groblju u Beogradu sahranjen je hirurg Srđan Cvetanović, koji je prošle nedjelje pucao u glavu svojoj dkevojci, glumici Ivani Panzalović, a potom izvršio samoubistvo.

Okupio se veliki broj ljudi, članovi najuže porodice i prijatelji preminulog estetskog hirurga. Među prvima je stigao Zoran Stanković, patolog na Vojno-medicinskoj akademiji i bivši ministar.

Hirurg Cvetanović sahrana 2

Iza kovčega su Srđanova deca iz prvog braka

Sahranu je organizovana bivša supruga Srđana Cvetanovića, njegova prva žena sa kojom ima troje djece. Prisustvovao je i veliki broj mladih ljudi, prijatelja njegovo troje dece.

- Došli smo danas da ispratimo oca, rođaka, prijatelja... Delili smo dobro i zlo do poslednjeg dana. Dragi Srki, pamtićemo te po pažnji i brizi i prijateljstvu koje si nesebično širio oko sebe. Zato ću u ime svih nas reći, dragi Srki, počivaj u miru - poručio je profesor Stepić, načelnik klinike na VMA, Cvetanovićev prijatelj.

Hirurg Cvetanović sahrana 2

Djeca preminulog hirurga zagrljeno su tiho plakala i ispratila svog oca sa ovog svijeta.

Dok su svi odlazili sa groblja, troje Srđanove djece ostalo je još neko vrijeme kraj groba. Nijemo su gledali sliku svog oca...

Hirurg Cvetanović sahrana 2

TRAGEDIJA. Do tragedije na Dedinju došlo je u četvrtak rano ujutru nakon žestoke svađe između Cvetanovića i njegove mlade djevojke, glumice Ivane Panzalović. U toku žestoke svađe, koju su komšije čule, njih dvoje su jedno drugo gađali stvarima i bacali dijelove namještaja kroz prozore.

Nakon toga Cvetanović je uzeo pištolj i pucao u glavu njegovoj djevojci. Međutim, nju je metak samo okrznuo i glumica je ostala živa. Hirurg je potom pucao sebi u glavu i na mjestu ostao mrtav.

Oblivena krvlju, glumica je zavila glavu i istrčala na ulicu. Ubrzo je na lice mjesta stigla policija i hitna pomoć i povređena glumica prevezena je na Vojno-medicinsku akademiju, na kojoj je hirurg i bio zaposlen.

POVEZANO
Zločin Srđan Cvetanović (59) Ivana Panzalović (30)NJENA STRANA PRIČE Glumica u koju je pucao beogradski hirurg, tvrdi da je on potegao pištolj nakon..

BIOGRAFIJA. Cvetanović je bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, magistar medicinskih nauka i radio je na VMA. Iza njega stoji više od 60 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije, piše u njegovoj zvaničnoj biografiji koja stoji na stranici VMA. Rođen je 13.11.1958. godine.

Hirurg Cvetanović sahrana 2