Hostesa Naida Karić, koja je jučer zajedno još s tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja, zapalila je, kako doznaje Novi.ba, automobil Mine Mateljan, koja je bila velika ljubav bh. MMA borca Benjamina Spahovića.

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i s Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu kćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac navodno nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

Spahović je prošle godine učestovao u srpskom realitiju "Parovi", kada je nevjenčanu suprugu Aleksandru prevario sa čak četiri djevojke, a potom je molio producente rijalitija da uvedu i Minu Mateljan.

Do paljevine Mininog Golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog Golfa 7.

Osim Naide, u Tužilaštvo su predati i njen momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević.

Njima se na teret stavljaju teška krivična djela protiv sigurnosti ljudi i imovine i izazivanje opće opasnosti, kao i krivično djelo podstrekavanje.

Naida Leis Karić, nastanjena u Sarajevu, radi kao hostesa na sajmovima automobila i bavi se modelingom.

POVEZANO
Naida Leis KarićPoznata ljepotica iz Sarajeva OSUMNJIČENA DA JE PALILA AUTOMOBILE PO GRADU IZ OSVETE

(Doznajemo.com/Novi.ba)