Srpska pjevačica porijeklom iz BiH (Zvornik), Seka Aleksić, i njen suprug Veljko Piljkić u subotu su dobili malog Jakova, koji je na svijet došao dvije nedjelje ranije od očekivanog termina. Rodio se u Beogradu (Srbija), iako je pjevačica planirala i organizovala sve za porođaj u Beču (Austrija). Presrećna pjevačica porodila se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, uz prisustvo supruga, a tokom trodnevnog boravka u istoj ima kraljevski tretman, budući da su ona i suprug na potomstvo čekali godinama i bili pomalo uplašeni.

“Seka i Veljko su željeli da ona ima najbolji tretman tokom i poslije rođenja sina. Čak su dodatno platili da beba i ona budu pod konstantnim nadzorom doktora”, naveo je izvor, kojeg citira Informer.

Pjevačica je za tri dana boravka u bolnici navodno platila 299.000 dinara (oko. 2.450 eura), a da bi bila sama u apartmanu morala je da doplati još 30.000 dinara (oko 250 eura).

“Seka se porodila prirodnim putem u najboljim uslovima, a za sam porođaj izdvojila je oko 4.000 eura. Aleksićeva je mnoge iznenadila jer nije zahtjevna porodilja”, tvrdi izvor.

“Pjevačica je insistirala da Veljko sve vrijeme bude uz nju, i u bolnici, i u porođajnoj sali, gdje je presjekao pupčanu vrpcu. Platili su 12.000 dinara (blizu 100 eura) da bi on stalno mogao biti sa njom u sobi, i još toliko da bi prisustvovao porođaju”, istakao je sagovornik Informera.

Inače, Veljko Piljikić stigao je juče (nedjelja) malo poslije 13 časova u privatnu bolnicu u kojoj se porodila njegova supruga Seka Aleksić. Veljko je parkirao džip ispred glavnog ulaza i iznio sve poklone i cvijeće koje je spremio za Seku. Nakon toga, sa osmijehom je ušao u bolnicu i tamo se zadržao čitav dan.

Podsjetimo, Seka se porodila 24.09. u popodnevnim časovima i na svijet donijela sina Jakova. Zdrav dječak, težak 3,120 i dugačak 48 centimetara iznenadio je roditelje budući da je porođaj bio planiran za idući mjesec.

- Mama je dobro, ona i beba se osjećaju odlično. Porođaj je podnijela sasvim lijepo, a beba je ocijenjena sa desetkom, izjavio je Veljko, odmah po rođenju Jakova.

Mamu i sina prvi je, naravno, posjetio Veljko, koji je od sreće u jednom momentu i zaplakao.