- Svoju ljepotu i izgled iskoristila je zanosna Sabrina Tubić, te se može pohvaliti činjenicom da zarađuje upravo od Interneta i onoga što pratiocima plasira javno - piše Senzacija.ba.

Kamerama Glam Blama detaljno je objasnila svoju taktiku biznisa, a već za nju najavljuju da bi mogla biti bosanska – Kim Kardashian! Najpoznatija starleta svijeta već odavno je prestala da vodi evidenciju o svom stanju na računu, a možda će isto dočekati i lijepa Bosanka! - navodi se u istom tekstu.

Portal piše kako je Sabrina Tubić posljednjih dana glavna tema svih medija, posebno od emitovanja emisije Glam Blam u nedjelju!

- Svojim zanosnim oblinama, idealnim licem i velikim smislom za modu, uspjela je napraviti od svog imena brend i živjeti od toga! Ponosi se činjenicom da dolazi iz malog grada iz BiH, Kalesije, ali da Bosanci uvijek mogu napraviti velike uspjehe obzirom na talenat koji posjeduju!

Kako je rekla i za kamere Hayatove najgledanije emisije, uvijek je bila svjesna da sa svojim proporcijama ne može biti mršavica i top model, ali u svijetu stila i mode, definitivno može opstati! - zaključuje se u tekstu.