Ilda Šaulić Vučković je na svijet donijela kćerku Emu.

- Moja Ilduiza (Ilda) mi je podarila predivnu unuku Emu. Željno sam je iščekivao i konačno dočekao. Moram reći da se osjećam presrećno, malena je živa i zdrava kao i moja Ilda. Hvala dragome Bogu što mi je podario ovakvu sreću meni i mojoj porodici, a unaprijed se zahvaljujem svim mojim poklonicima na lijepim željama. Voli vas vaš Šaban Šaulić - naveo je pjevač.

Porođaj je obavljen u klinici u Višegradskoj u beogradu, sve je proteklo u najboljem redu i beba i mama se osjećaju odlično. Ildu i bebu prvi je posjetio suprug Bojan, koji je sve vrijeme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi familija Vučković i Šaulić, javlja Kurir.

"Presrećni smo zbog lijepih vesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo, a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu ali i cijeloj porodici ostvario životni san", rekli su ovom izvoru u porodici Šaulić.

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela prije tri godine na svijet donela kćerku Unu, a danas je i rođendan njenom zetu Bati Mirkoviću.

Ilda i Bojan vjenčali su se prije nekoliko nedjelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja, a Ema je oboma prvo dijete.

Ilda Šaulić - Šaban