Mlada slomljenog srca izjavila je da je morala ići na svoje vjenčanje, iako ju je njen zaručnik ostavio samo tri dana prije planirane svadbene ceremonije.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Žena po imenu Carly Akers (30) iz Favershama (Kent, Velika Britanija) s velikim uzbuđenjem je čekala da se uda za svog izabranika, s kim je bila devet godina i ima dvoje djece.

Ali, on je samo tri dana prije otkazao vjenčanje.

Međutim, s obzirom da je bilo planirano «dvostruko vjenčanje», skupa s njenim bratom – stvari nisu bile tako jednostavne.

Uz to, Carly je obećala svojim kćerkama, 2-godišnjakinji i 6-godišnjakinji, da će biti djeveruše, pa se pojavila na ceremoniji s buketom, pred zaprepaštenim prijateljima i familijom.

Razlog za otkazivanje vjenčanja su, inače, bile međusobne optužbe za preljub.

Ipak, na dan njihovog zakazanog vjenčanja, u petak 29. aprila 2016. godine, Carly ga je još jednom nazvala, ali njegov glas je bio hladan, i ponovio je da ostaje pri odluci o otkazivanju vjenčanja.

- Nazvala sam ga i mislila sam da će se predomisliti. Kazala sam mu da su kćerke već odjevene za vjenčanje... Slomila sam se i zaplakala nakon njegovog odgovora. Pogledala sam kroz prozor i vidjela da uzvanici već pristižu na dvostruko vjenčanje.