Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg koji je u Beogradu pucao u svoju vjerenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a zatim izvršio samoubistvo, ničim nije odavao utisak da može tako nešto da uradi, nezvanično doznajemo od izvora bliskih porodici glumice.

Ipak, kako tvrdi izvor Blica, Ivanina majka nije željela da se miješa u kćerkin izbor i držala je distancu. Kao i on...

- Nije željela da se miješa u njene odluke, niti da kćerki govori o tome da joj se ne dopada. Uvijek je govorila kako ga je Ivana "sama birala". U komunikaciji sa Srđanom se držala na distanci. On takođe nije bio blizak sa majkom svoje vjerenice, persirao joj je kada joj se obraćao - tvrdi izvor.

Zanimljivo je da je ugledni doktor bio vrlo distanciran i bez želje za posebnim učešćem u proslavi i na njenom 30. rođendanu.

POVEZANO
Cvetanović stanGLUMICA IVANA PANZALOVIĆ (30) U PRVOJ IZJAVI NAKON ŠTO JE DOKTOR PUCAO U NJU, pa se ubio...

ŽENIO SE DVA PUTA. Inače, ovaj hirurg se do sada ženio dva puta.

- Srđan se u mladosti zabavljao sa Tanjom sa kojom se vjenčao i dobio trojke – Sonju, Nikolu i Milicu. Međutim, brak nije potrajao, a djeca su mu rijetko dolazila, a on nije često pričao o njima osim o kćerci koja je skoro stupila u brak, pa se hvalio. Za Nikolu je pričao da nešto radi, išao je u SAD ali se vratio, a Milica je valjda završila dizajn, izjavio je izvor upućen u slučaj.

Navodno , nakon majčine smrti, njegovog bolesnog oca Dragana je njegovala Marija, medicinska sestra sa VMA, sa kojom se kasnije oženio i živio u ovom stanu.

PODSJETIMO, u pucnjavi koja se dogodila juče u Ulici Koste Racina na Dedinju povrijeđena je mlada glumica Ivana Panzalović, poznata po ulozi u seriji "Kursadžije", a na nju je pucao Srđan Cvetanović, inače doktor zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Pretpostavlja se da je do sukoba došlo jer je Ivana rekla svom vjereniku da više neće da bude sa njim.

POVEZANO
Zločin Srđan Cvetanović (59) Ivana Panzalović (30) 1STRAVIČNE SCENE NA LICU MJESTA: Gdje je čuveni beogradski hirurg pucao u glumicu, pa se ubio!