Kako je neki nazivaju "fatalna", bivša Miss Hercegovine Sunita Hindić, protiv koje se vodi istraga zbog smrti ugostitelja Nine Ivankovića, u Kazneno-popravnom zavodu u Mostaru je u naletu bijesa razbila staklo, a potom i sebi nanijela tjelesne povrede, što bi se moglo okvalificirati i kao pokušaj suicida, piše Dnevni list.

Naime, uprava Kazneno-popravnog zavoda Mostar obratila se Sudu u Mostaru navodeći da je osumnjičena iz nepoznatih razloga povrijedila pravilnik KPZ tako što je načinila materijalnu štetu razbijanjem stakla, nedolično se ponašala upućujući psovke, a nakon čega je i sebi nanijela tjelesne povrede...

Kantonalni sud u Mostaru, koji je nadležan za postupanje, izrekao je disciplinsku mjeru zabrane posjeta na period od 30 dana.

POVEZANO
Vila Ivanković Sunita privođenjeOTAC SUNITE (21), koja je ubila vlasnika VILE IVANKOVIĆ "otvorio dušu" i poručio da vjeruje kćerki

Budući da je za postupanje osumnjičene nadležan Sud, odnosno sudac za prethodni postupak, Uprava KPZ je tražila odluku Suda povodom njenog postupanja.

Nada Dalipagić, koja zastupa osumnjičenu Hindić, kratko je ranije izjavila kako nema nikakvih informacija o tome da je Sunita Hindić povrijedila pravilnik KPZ.

POVEZANO
Hindić-Bošnjaković-IvankovićPREOKRET U ISTRAZI UBISTVA VLASNIKA VILE: Sunita je malo prije pucnjave htjela ući u sobu A.Š...!?

Istragom se treba utvrđivati je li Sunita Hindić svojim nedoličnim ponašanjem pokušala samo privući pažnju na sebe ili je stvarno u teškom stanju pokušala počiniti suicid.

Podsjećamo, spomenuta je lišena slobode zbog sumnje da je 04.10. u ranim jutarnjim satima ubila ugostitelja Ninu Ivankovića u njegovom objektu "Vila Ivanković".

POVEZANO
Sunita Hindić-Bošnjaković IZA REŠETAKANAKON ŠTO JE UBILA VLASNIKA VILE: Hindić-Bošnjaković (21) predana policiji HNK s nogama u gipsu?!!!

Ista je bježeći s mjesta zločina skočila sa zida kraj motela, te zadobila lomove kostiju oba stopala i pete. U takvom stanju uspjela je napustiti mjesto zločina.

Okolnosti smrti Ivankovića, te kako je pored policijske potjere uspjela prevaliti toliki put, predmetom je istrage. Naime, Sunita se tek u večernjim satima toga dana predala policiji u Srednjoj Bosni.

POVEZANO
 Sunita Hindić-Bošnjaković - Nino Ivanković"Nisam htjetla ubiti Ninu, ovako je bilo..." PRVA IZJAVA SUNITE U POLICIJI ISTRAŽITELJIMA