Pobjednici prve sezone muzičkog takmičenja "Nikad Nije Kasno", koje su gledaoci u BiH sinoć mogli pratiti u LIVE prenosu na OBN TV od 20 sati su Nusret Orovčanin (prema glasovima publike na Facebooku), Kale Dijamant, po odluci stručnog žirija, i Goran Kukić koji je osvojio najviše glasova publike.

Po odluci stručnog žirija, koji je glasao po eurovizijskom sistemu, za pobjednika je proglašen Kale Dijamant koji je osvojio 134 boda. Najviše glasova publike SMS porukama dobio je Goran Kukić.

Spektakularno finale održano je po prvi put u dva televizijska studija na Košutnjaku. U studiju 1 nastupilo je 12 veličanstvenih kanditata koje je ocjenjivao stručni žiri: Saša Milošević Mare, Snežana Đurišić, Sanja Ilić i Merima Njegomir.

U studiju 5 domaćin Žika Jakšić ugostio je sve učesnike ove sezone i uručio nagrade pobjednicima. Autor najgledanijeg muzičkog takmičenja za strarije pjevače tokom večeri je pričao kako sa kandidatima tako i sa podrškom, a u studiju je vladala prava navijačka atmosfera.

Tokom večeri proglašeni su najbolji pjevači u muzičkim žanrovima: domaća zabavna, strana zabavna, narodna i sevdah, stara narodna pjesma i starogradska muzika.

Tokom takmičenja uživali smo dirljivim životnim biografijama fantastičnih kandidata, a za najljepšu ljubavnu priču nagrađena je Remza Lalović.

Nagrada za najgledaniji video na YouTubeu pripala je Marku Žigmanoviću, nagrada za internacionalni doprinos Arnu Milhauzenu, dok je Živojinu Kojiću Žići pripala statua za najstarijeg aktivnog učesnika.

Nikad nije kasno finale 2016 a

Nikad nije kasno finale 2016 a

(Doznajemo.com/Promo)