Daniella Mijatović, bivša manekenka i voditeljica Federalne TV, posljednje dvije godine krila je svoj život daleko od očiju javnosti.

Skoro svi su bili iznenađeni kada je u devetom mjesecu prošle godine uzela godinu dana neplaćenog i zaputila se u daleku Afriku, tačnije Keniju, odakle je porijeklom njena majka Agneta.

POVEZANO
Daniella MijatovićPOZDRAVILA SE S KOLEGAMA I OTIŠLA U AFRIKU: Daniella Mijatović, članica sportske redakcije FTV

Kako piše Faktor, pozivajući se na izvor blizak tamnoputoj ljepotici, razlog njenog odlaska je Kenijac sa belgijskim papirima, koji je u u Africi, ali i na Starom kontinentu poznat kao uspješan praktikant alternativne medicine.

Daniella je na svoj Instragram story postavila sliku iz porodilišta na kojoj je sa bebom i na taj način javnost obavijestila da je majka. Neposredno nakon objavljivanja fotografije, Daniella Mijatović je dobila brojne čestitke kako od publike na Instagramu, tako i od brojnih kolega i drugih poznatih ličnosti.

- Otac djeteta je bioenergičar sa kojim Daniella posljednjih mjeseci živi u naselju Nova Otoka. Ona je u bolnicu Koševo otišla u četvrtak, a porodila se u petak ujutro. Ono što je posebno zanimljivo je da je nedavno prešla na islam. To uradila u džamiji u Ilijašu i više se ne zove Daniella nego Doaa – otkrio je za spomenuti izvor blizak prijatelj tamnopute ljepotice.

Inače, Mijatović, koja je bosansko-kenijskog porijekla, u Sarajevo se navodno odlučila samo nakratko vratiti i u glavnom gradu BiH se ne namjerava dugo zadržavati.

Daniella Mijatović NEW