Centralni, možemo ga nazvati, estradni događaj u Sarajevu je vjenčanje u hotelu Hills na Ilidži Jelene Čabarkape i Amela Ćurića.

Iako se među gostima nalaze, brojna zvučna imena iz regije, kao i prelijepa Emina Jahović, ipak je bh. fudbalsko-manekenski par zasjenio sve druge zvanice.

Naime, Tamara Mandžić i fudbaler Eldin Adilović ostavili su bez daha sve prisutne, kako svojom modnom usklađenošću, tako i svojim izvajanim tijelima, piše Senzacija.

Tamara Mandžić i Eldin Adilović vjenčanje Hills 08/09/2017a

- Za ovu priliku, nekadašnja manekenka i njen dečko išli su na sigurnu varijantu sa kojom nikad ne mogu pogriješiti, pa su se odlučili za crnu boju. Tamara je obukla crnu dugu haljinu, koja joj izvrsno pristaje, a Eldin crnu košulju uz bež hlače. Ovako odjeveni, sa osmjesima na licima pozirali su fotografima i svojom pojavom, još jednom pokazali, da su u pravu oni koji ih upoređuju sa Dejvidom i Viktorijom Bekam.

Ako ovako izgledaju na vjenčanju svojih prijatelja, možemo samo zamisliti kako bi mogli izgledati na dan svog vjenčanja, koje bi se tebalo desiti, kako se šuška, u narednoj godini - piše spomenuti portal.

POVEZANO
Amel Ćurić Jelena vjenčanje"VJENČANJE GODINE" U SARAJEVU: Pogledajte prvi ples Amela Ćurića i njegove Jelene (VIDEO)

(Doznajemo.com/Senzacija.ba)