Danas je stanovnike naselja Travno (Novi Zagreb) potresla vijest o smrti njihovog 77-godišnjeg susjeda.

Naime, 41-godišnji Ivan Nujić, koji se godinama liječio na Psihijatriji, jutros je rano ujutro nožem ubio vlastitog oca. Lišen je slobode nakon što je sam nazvao policiju i obavijestio ih da je ubio oca.

Naknadno se doznalo da je Nujić prije 21 godinu ubio vlastitu majku u istom stanu u novozagrebačkom naselju Travno. Zadavio ju je telefonskom žicom, a potom je otišao u obližnji kafić, posudio sjekiru, te njome raskomadao majčino tijelo i spremio ga u ostavu.

Njegovi susjedi u Travnom tvrde kako se Ivan dugi niz godina liječio na Psihijatriji, a na terapije ga je vodio upravo otac.

Ivan Nujić ubistva

Njegov Facebook profil otkriva da se radi o, najblaže rečeno, nestabilnoj osobi. Na njemu je prilično aktivan, pa je tako objavljivao krajnje nesuvisle postove. Između ostalog, pisao je i o činjenici da je ubio majku, a u nemalom broju postova piše o katoličkom nadbiskupu Alojziju Stepincu i to s neskrivenim divljenjem, baš kao i o svećeniku Zlatku Sudcu.

- Ja, jer nisam htio biti pederska kurva, sam morao ubiti majku jer je dovela ljubavnika da me siluje i to nakon smirivanja u ludnici sa 17. Teško sam ozlijedio zatvorenika (razvalio), jer mi je htio iskopati oči. Nagrađen sam s maximum kaznom od 20 godina, samo zato što je tako bilo 1997., iako sam se patio k’o Isus i nikome nisam ništa napravio, stoji u jednoj od Nujićevih objava na Fejsu.

Samo pet dana prije nego je ubio oca, Nujić je na društvenoj mreži objavio: "Ja, kad sam likvidirao majku, u policiji sam se smijao kao tigar".

Ivan Nujić ubistva