Strašnu nesreću kod Karlovca (Hrvatska) u kojoj su u utorak poginuli supružnici, a u kojoj je njihova devetogodišnja kćerka teško povrijeđena, skrivio je mađarski vozač kombija.

Policija je to danas objavila, no dosad se nije znalo da je Mađar koji je izazvao nesreću bio cijelo vrijeme na mjestu događaja, dok je policija obavljala uviđaj. Mađar se vidi na jednoj od fotografija s mjesta nesreće.

Mađar nesreća Hrvatska 08/18

Karlovačka policija je danas objavila kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 35-godišnji državljanin Mađarske upravljao teretnim vozilom britanskih registarskih oznaka i nije se kretao sredinom svoje trake, nego je dijelom vozila prešao u suprotnu traku u kojoj je 39-godišnji D.K. preticao kombi.

Nakon što je došlo do kontakta s kombijem, automobil u kojem su bili muškarac, supruga i njihovo dijete zanio se, sletio s ceste i udario u stablo, navode iz policije.

Neslužbeno se doznaje da su smrtno stradali otac D.K. (39) i majka A.K. (43). Otac je radio kao vatrogasac, a njegova supruga bila je tajnica u policijskoj postaji u Vrbovskom. Išli su u Karlovac, gdje su na Autobusnom kolodvoru trebali sačekati starijeg sina koji je stizao sa sezonskog posla.

Automobil je sletio s ceste u desni usjek pa su uz hitnu službu morali intervenisati i vatrogasci te pomoći u izvlačenju preživjele osobe i tijela preminulih.

POVEZANO
Nesreća Vukova Gorica 28/08/18 0TRAGEDIJA KOD KARLOVCA: Roditelji poginuli pred očima curice (9) koja je teško povrijeđena