Legendarni igrač "Crvene Zvezde" i jugoslovenske reprezentacije Dragan Stojković Piksi vraća se u Beograd pošto je prihvatio ponudu da bude selektor reprezentacije Srbije, ali umjesto u vili na Dedinju, planira da živi u stanu na Dorćolu.

Kuća kojom su se on i supruga Snežana nekad ponosili sada je u vlasništvu pjevačice Jelene Karleuše pošto ju je njen suprug Duško Tošić kupio od Piksija i preveo na njeno ime.

POVEZANO
Napad u Istanbulu KarleušaKARLEUŠA "ZA DLAKU IZBJEGLA SMRT" Praktično u zadnji trenutak odustala od odlaska u napadnuti disko

- Kuća se nalazi u otmjenom i bogatom dijelu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za djecu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto naravno važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna, objašnjava izvor Sveta.

Plan fudbalera i pjevačice je da se u vilu usele na proljeće sledeće godine, a tada namjeravju u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako poslije renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živjeli.

Duško Tadić

Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F. I sama Jelena je potvrdila da bi se početkom proljeća trebali useliti u novu vilu, ali za Svet komentariše i da li joj je drago što više neće biti prva komšinica koleginice Maye Berović.

- Pa nije mi drago ja na to ne gledam baš tako. Svako ko dođe blizu mene je dobro došao, a ona je došla u moj komšiluk. Svi ćete biti pozvani na useljenje sada vam zaista ne mogu otkriti pravu lokaciju kuće! Još uvijek nije sve završeno jer se kuća u ovim klimatskim uslovima ne može renovirati, ali u martu, ja se nadam, useljavamo se. Te priče da svako ima svoje kupatilo to je tačno jer mi i u stanu svako ima svoje tako da neće se ništa pretjerano promijeniti, navodi Jelena.

Duško Tadić