Dvadesetšestogodišnji Haris Kahrimanović iz Stjepan Polja kod Gračanice poginuo je jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na na dijelu magistralnog puta M-4, Doboj-Tuzla u naselju Donja Orahovica.

Nesreća se dogodila u 15.20 sati, kada se Kahrimanović, koji je upravljao automobilom Golf 5, u krivini sudario s kamionom Scania, sa priključnim vozilom, odnosno cisternom.

Na mjesto događaja odmah je izašla ekipa Službe za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Gračanica, ali je dežurni ljekar, nažalost, samo mogao konstatirati smrt mladića.

Nesreća Lohinja cisterna 30/10/2017 0

Nesreća Lohinja cisterna 30/10/2017 0

Nesreća Lohinja cisterna 30/10/2017 0

– Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK i službenici Odjela krim-policije PU Gračanica – naveli su iz MUP-a TK.

Saobraćaj je zbog ove nesreće bio potpuno obustavljen sve do 18 sati, te je usmjeravan na alternativne pravce.

Nakon vijesti o pogibiji mladića, brojni korisnici društvene mreže Facebook objavili su statuse s izrazima nevjerice i tuge zbog njegovog odlaska s ovog svijeta.

– Prevelika tuga za sve koji su te poznavali jer si bio divno i neiskvareno biće. Da ti dragi Allah podari dženet, a tvojim roditeljima i sestri sabur – jedan je od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Nesreća Lohinja cisterna 30/10/2017 0