Pomahnitali ubica Edin Gačić (43) za kojem tragaju sve raspoložive policijske snage u BiH sa svom Facebook profilu je pisao svašta, postavljao vrlo sumnjive fotografije, a koje možda mogu značiti nešto.

Na fotografiji koja je njegova "slika profila" se vidi u jednom smjeru Konjic, a u drugom Lukomir i Tarčin, piše FACE.

Gačić je prije nekoliko dana ubio Suada Sultanića u Konjicu, a kasnije policajca Mahira Begića u Tarčinu. Baš kao na putokazu...

Gačić putokaz 1

Inače, ovo su neke od njegovih Facebook objava:

"Travnički inspektori ja znam da je Komanda naredila da mi se probuši boca vode u rancu, i da me saborac iz Busovače prijavio da nosim vodu. Nema potrebe da jedete go*na po Sanskom Mostu i idete od kuće do kuće mojih bivših saboraca i širite strah. Ja što sam htio uradio sam. Pogledajte momka što liči na mene u mom Travniku", napisao je Gačić.

Ovo je još jedna od njegovih objava:

- U zatvoru u sobama sa 4,5,6 kreveta mi niko nije dirnuo stvari a da mi nije rečeno ko je. A u vojsci čitav vod u preglednoj prostoriji, dan sunčan, svi budni, ja izašao nakratko i vidim mokar mi ranac. Pitam ko mi je probušio bocu vode, koju sam inače krio jer nisam htio piti čaj koji su nam davali. Niko mi neće da kaže, mokre mi rezervne gaće, čarape i municija. Komanda i vlast su minijatura naroda poganog.

POVEZANO
Gačić potragaČovjek kojeg traži sva policija EDIN GAČIĆ OD JEDNE NANE TRAŽIO PAŠTETE I HLJEBA, a onda joj rekao..