Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je si*ovao, a sada se glumac ponovno oglasio tim povodom.

Lečić je pozvao nadležno tužiteljstvo da mu uputi poziv za saslušanje.

POVEZANO
Danijela Štajnfeld scenaSRPSKA GLUMICA O TOME KAKO JE SI*OVANA: Govorila sam "ne" dok sam mogla! LEČIĆ: Nije istina da je...

"Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznesene. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno kazneno djelo, a kamoli djelo si*ovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično djelo! Koristim ovu priliku obavijestiti kako nadležno tužiteljstvo, tako i javnost da apsolutno nemam što kriti i da nemam namjeru napustiti teritorij Srbije i ovim putem molim nadležno tužiteljstvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja", naveo je glumac u pisanoj izjavi dostavljenoj listu Danas, pa nastavio:

"Također, pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću spreman sam se podvrgnuti poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima", naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje "bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lijekova i bez prethodno predočenih mu pitanja".