Popularni glumac Andrija Milošević u potpunosti se tranfsormisao. U proteklih nekoliko godina nabacio je kilograme, ali se u posljednja dva mjeseca riješio tog problema i izgleda kao mladić.

Sa djevojkom Aleksandrom Tomić, Andrija je otputovao na Jamajku kako bi prisustvovali vjenčanju prijatelja, a njegov imidž oduševio je fanove na Instagramu.

Pogledajte...

Andrija Milošević bolestan 1

Inače, Milošević je nedavno imao i manjih zdravstvenih problema, a tada je istakao da je privatan život zanemario zbog posla i da ubuduće namjerava zdravije živjeti i baviti se sportom. Moguće je da je sve ovo ostvarenje najava koje je dao prije nekoliko mjeseci:

- Moj najveći porok je posao. Ja se najviše tu dajem. Znam da bi trebalo manje da radim i više da uživam. Tek sada sam shvatio da treba da kreiram sebi život tako da što više vremena provedem da sebi ugodim. Baviću se više sportom, zdravije ću živjeti i treba mi malo više slobodnijeg vremena. Mislim da čovjek treba da proživi život uz neke bliske ljude i da ne juri stalno za nečim. Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe - izjavioje Andrija sredinom marta i tada objasnio kako se na ovako veliku promjenu odlučio najprije zbog toga kako bi više ugodio sebi.

- Ja svoj posao volim, radim ga od 16. godine. Meni je posao ušao u krv. Posljednje tri godine maltene nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro, košta. Treba nekad čovjek da nauči da uživa u nekim uspjesima i u odborima. Sada se baziram da napravim neki balans u životu, vrijeme je - iskren je bio glumac.

U pravljenju balansa pomaže mu i vjerenica, koleginica Aleksandra. Ipak, naveo je tada da još uvijek ne zna kada će vezu ozvaničiti.

- Normalno je kod nas da te roditelji i prijatelji i svi okolo i svi živi pitaju za svadbu. Mene svi živi pitaju, ali ja ne mogu da dam tačan odgovor.

Na pitanje zašto nema konkretan odgovor, kroz osmijeh je:

- Ima dosta meteorologije, zavisi i od usjeva. Dosta zavisi od toga kako će mi roditi ove godine.

Andrija Milošević u dugogodišnjoj je vezi sa Aleksandrom Tomić, a ona je uz njega i u dobrom i u lošem.

POVEZANO
Andrija i AnđelkaZVIJEZDA SERIJE "ANĐELKA I ANDRIJA", Anđelka Prpić, nakon završetka snimanja pala u krevet!?