Nakon što je izgubio američke predsjedničke izbore, Donald Trump bi mogao izgubiti i ženu, piše «Daily Mail».

Naime, njegova supruga (jugo)slovenskog porijekla Melania Trump navodno «broji dane do razvoda», a o problemima u ovom odnosu mediji su dosta pisali, posebno nakon što je Trump izabran za predsjednika 2016. godine.

POVEZANO
Trump Melania bijeli šeširSVE JE GOTOVO? Da li je ovo i definitivni dokaz da i Melanija uskoro napušta Trumpa?

Melania je 5 mjeseci čekala da se preseli iz New Yorka u Washington, odnosno u Bijelu kuću, navodno jer je njihov sin Barron morao završiti školsku godinu!?

Međutim, bivša asistentica Stephanie Wolkoff tvrdila je kako je Melania zapravo pregovarala o postbračnom ugovoru, da bi osigurala Barronu jednak dio Trumpovog bogatstva.

Po Wolkoffovoj, Donald i Melania su imali odvojene sobe u Bijeloj kući, i njihov brak je zapravo bio «transakcijski».

POVEZANO
Melania video Fb 2010PROCURIO JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE MELANIJA PRAVA (JUGO)SLOVENKA: Pogledajte kako priča engleski

Također, tu je tvrdnja također bivše asistentice Omarosa Manigault Newman, po čemu je 15-godišnji brak ovog para gotov, a «Melania broji dane do trenutka kad njen suprug više neće biti američki predsjednik, da bi se mogla razvesti».

- Kad bi Melania pokušala da izvuče najveće poniženje i napusti ga dok je on još uvijek u Ovalnom uredu, on bi našao način da ju kazni – tvrdi taj izvor.

Melania odlazi

Zvanično, međutim, uprkos nekim incidentima koji su procurili u javnost, 50-godišnja Melania je tvrdila da ima odličan odnos sa 24 godine starijim mužem, a on je tvrdio da se njih dvoje nikad ne svađaju!

Zanimljivo je da je u ugovoru koji ima s drugom ženom – Trump obvezao da Marla Maples ikada izda neku knjigu ili da intervjue koji bi bili kritični po njega. Pravna stručnjakinja Christina Previte smatra da i sa Melaniom postoji sličan ugovor o šutnji.

POVEZANO
Melanija roditeljiOVO JE MELANIJIN OTAC: Svi ostali iznenađeni kad su vidjeli koliko on liči na Trumpa! (FOTO)