Stranica TomislavNews.com objavila je u petak da je rijetko viđena, ili čak možda prvi put viđena fotografija snimljena tog dana ispred jedinog svadbenog salona u Tomislavgradu.

Pojavili su se policijski specijalci, što je u čudu ostavilo žitelje ovog hercegovačkog grada!

- Prema neslužbenim informacijama sve je bilo spremno za svatove, ali izgleda kako su specijalci poslani ne dopustiti svatovima ući u svadbeni salon, jer je odluka Kriznog stožera HBŽ od prošlog petka jasna: "Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom".
Iako je u priopćenju Kriznog stožera izrijekom zabranjeno održavanje svadbi, ova mjera se do danas nije poštivala, svadbe su održavane. Dakle, mjere Kriznog stožera morat će se poštivati, milom ili silom! Svatovi su, inače bili zakazani za 19:00 sati.
Upravo nam je dojavljeno da specijalci idu i prema drugim svadbenim salonima. Što je od ovoga istina, saznat ćemo uskoro!

POVEZANO
Svadba Žepče autoNAKON NEZAPAMĆENOG DOGAĐAJA NA SVADBI KOD ŽEPČA: Mladoženja nam odlučio priznati istinu! (FOTO)

21 sat: Doznajemo da su svatovi ipak pušteni u svadbene dvorane samo večerati i podijeliti dar, tako da je dvorana u jednom salonu već prazna, a u drugom se upravo prazni!
Ipak nije sve propalo.
A ujutro očekujemo priopćenje MUP i Kriznog stožera! - piše spomenuti izvor.

GRAĐANI nisu bili baš oduševljeni, a u jednom komentaru se ističe:

- Rastjerali svatove, a gradski kafići "gore" od gostiju. Znači, u svatovima ima korone, u kafićima nema, ili!? Stvarno dosljedna primjena "mjera zaštite".
Žao mi je mladenaca, nisu zaslužili da se ovako iživljavaju na njima!

POVEZANO
Barjaktar ispao iz kolone 1NEZAPAMĆEN DOGAĐAJ NA SVADBI KOD NAS: Barjaktar ispao iz automobila u svadbenoj povorci (VIDEO)

(Doznajemo.com)