- Kao u akcionim filmovima, okretale smo se na putu, izbjegle smo jednu banderu, pa smo upale u suprotnu traku i onda se mojom stranom zakucale u drugu banderu - prisjetila se Helena Topalović, kćerka Milana Topalovića Topalka, srpskog pjevača, koji postao poznat široj javnosti zahvaljujući učešću u Zvezdama Granda 2008. godine, i pobjede u prvoj sezoni Farme.

Helena Topalović imala je prekjuče saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, i kako Topalkova kćerka kaže, pravo je čudo da je prošla samo sa lakšim povredama.

Helena je u automobilu bila sa svojom tetkom, koja je vozila, a nesreća se dogodila zbog klizavog kolovoza.

– Kiša je padala cijeli dan, a na kolima su još uvijek ljetnje gume. Krenula sam kući s tetkom i poslije “Splendida” smo se zanijele i krenule pravo u provaliju. Kao u akcionim filmovima, okretale smo se na putu, izbjegle smo jednu banderu, pa smo upale u suprotnu traku i onda se mojom stranom zakucale u drugu banderu Auto je oštećen, sad je kod vulkanizera, a mi smo malo ugruvane. Imam nekoliko modrica na leđima, držala sam se čvrsto. Ali gledala sam smrt u oči, majke mi! – ispričala je Helena za beogradski “Kurir”.

Njen otac Milan Topalović smatra da je najvažnije da se sve dobro završilo:

Naravno, odmah me je pozvala da mi kaže šta se desilo, da ne brinem, da je dobro. I to je najvažnije. Da je živa i zdrava. Sad sam u Beogradu, pa ćemo se vidjeti kad se vrati.