Nakon vijesti o tome da je glumac Mustafa Nadarević (77) proveo rođendan u bolnici u Zagrebu i da se ne zna kada bi mogao izaći, publika megapopularne serije "Lud, zbunjen, normalan" zapitala se kada je realan povratak Izeta Fazlinovića na male ekrane.

Nadarević je početkom godine objelodanio da mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća i otad on bije životnu bitku. Doduše, tokom drugog mjeseca su iz ekipe serije poručili da se njegovo stanje popravilo i početkom marta Nadarević je stigao u Sarajevo da bi nastavio snimanje serije, no korona je prekinula te planove.  Kako popuštaju mjere donesene zbog pandemije koronavirusa, tako se i razmišlja o nastavku snimanja...

POVEZANO
Miraj Grbić ČombeSVI GA PAMTE KAO ČOMBETA IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" Pogledajte kako glumac izgleda u Americi

- Ne pada nam na pamet da radimo "Lud, zbunjen, normalan" bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati - odlučan je scenarista serije Feđa Isović.

Govoreći o terminu nastavka snimanja serije, Isović navodi da to zavisi od više faktora.

POVEZANO
Mustafa Nadarević cigaretaNAKON ŠTO SE INTERNETOM PROŠIRILA MORBIDNA VIJEST DA JE UMRO MUSTAFA NADAREVIĆ: Javio se "Živ sam!"

- Mi smo negdje u nekoj grupi, malo prije kafića... Sačekat ćemo da vidimo kako će se stvari razvijati. Ja mislim da ćemo nastaviti ili ubrzo ili ćemo čekati jesen, zavisi od nekih okolnosti - dodaje Isović. 

Popularni scenarista na kraju poručuje:

- Mislim da će Mustafa biti dobro. Svi smo veoma optimistični, i mi i on. Tako da to nije nešto što nas pretjerano sekira.

- Ja sam nekoliko puta završavao "Lud, zbunjen, normalan", ali sam shvatio da to ne zavisi od mene, zavisi samo od publike. Publika još pokazuje interes, mi smo potpisali ugovor za nove sezone, gledat ćemo da to završimo. Hoće li publika još tražiti, to ćemo vidjeti. Uglavnom sam se pomirio s tim da to ne zavisi od mene...

POVEZANO
Senad BašićŠOK ZA LJUBITELJE SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN": Snimaju se nove epizode, evo zašto nema Faruka!