Dječak (12) koji je silovao svoju sestru tokom igranja žmire posjedovao je obiman por*ografski sadržaj na svom mobilnom telefonu, moglo se čuti na sudskom saslušanju.

On je u više navrata silovao djevojčicu koja je tada imala 4 godine. Zločin se dogodio u mjestu Brighton u Engleskoj.

Na kraju je sve priznala majci dok se kupala, a dječak, koji sada ima 13 godina, priznao je silovanje i sek*ualno zlostavljanje svoje sestrice i proglašen je krivim.

Sudu je rečeno da je dječak imao mobilni telefon, a istražitelji su pronašli obiman por*ografski materijal na istom.

Eksperti za zločine mladih sada planiraju provesti nekoliko sedmica procjene kako bi odlučili da li mališan predstavlja rizik za javnost i da li treba da se suoči sa zatvorom.

Na ranijem ročištu majka djevojčice, koja je polusestra dječaka, plakala je kada je opisivala situaciju u kojoj joj je djevojčica sve priznala.

- Rekla mi je: Mama hoću da ti kažem nešto. Htjela je da mi kaže. To joj je bilo važno. Rekla je da se to dogodilo dok su se igrali žmire - izjavila je majka djevojčice.

Majka je dodala da je djevojčica otkrila više detalja sedam dana kasnije.

- Rekla je da je ponudio svoje slatkiše da to učini. Rekla je da joj se to ne sviđa, ali joj se sviđaju slatkiši. Pitala sam je zašto mi nije rekla, a ona mi je kazala da joj je on rekao da to ne čini...

Sudija je upozorio dječaka da se suočava s mogućnošću teže zatvorske kazne.

Možda Vas zanima i ovo...

>>>>> ŠOK! Djevojčica (10 godina) rodila djevojčicu... SILOVAO JE NEKOLIKO PUTA MAMIN BRAT