Sinoć oko 23 časa u ulici Kninskog kosova, kod groblja Zbeg u Borči, brutalno je pretučen muškarac starosti oko 36 godina.

Kako tvrdi žrtva, njega je praktično kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i strpavši ga u auto odvezla u Borču, gdje su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polumrtav.

Tada su ga ostavili "da umre", kako sam tvrdi, i otišli. Zapomagao je nadajući se da će ga neko čuti, a žitelji ovog dijela Borče svjedoče da su čuli jezive krike iz mraka, iz pravca groblja, i ne znajuži šta je u pitanju, premrli su od straha.

- Sat vremena pre ponoći primili smo poziv da je kod Zbega pretučen muškarac. Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje. U svakom slučaju u pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda - izjavila je portparolka beogradske Hitne pomoći dr. Nada Macura.

Napadnuti čovjek je policiji je uspio da izjavi kako ga je pretuklo 6 muškaraca, a njegovo zapomaganje su navodno čuli ljudi koji žive u blizini, pa su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Njega su šestorica muškaraca iz za sada nepoznatih razloga strpali u automobil, pa ga dovezli u Borču i brutalno tukli. On je u jako teškom stanju prevezen u bolnicu i bore mu se za život.