Majka petero djece je doživjela teške povrede nakon što je pala s «jet-skija» tokom odmora sa familijom u Turskoj, a njen sin tinejdžer gledao je horor sa plaže!

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Izuzetno veliki pritisak i brzina vode praktično je «razderala» dijelove tijela 31-godišnje žene po imenu Ashleigh Donnelly, koja je zadobila teške povrede utrobe, crijeva i leđa.

Sila kojom je pogođena može se uporediti s onom kao da je velikom brzinom udarila u beton i napravila je razderotinu veličine 17,5 sa 10 centimetara!

Turska bus nesreća

Pripadnici spasilačke službe bukvalno su iznijeli Donnellyevu na obalu u popularnom ljetovalištu Marmaris u Turskoj, a zatim ju je njen suprug Joe (31) prekrio frotirom kako njihov 14-godišnji sin Lee ne bi vidio stravične povrede na maminom tijelu.

Žena je prevezena u bolnicu gdje je odmah podvrgnuta dvjema hitnim operacijama.

Ona je sada stabilno u Intenzivnoj njezi, ali familija iz Northfleeta (Kent, Velika Britanija) sada ima i dodatni problem – jer su troškovi liječenja izuzetno visoki – preko 30.000 eura, a putno osiguranje ih ne želi pokriti, jer tvrde da je povreda nastala prilikom «ekstremnog sporta».

Turska bus nesreća