Policija u Pančevu 8Srbija) lišila je slobode Vlajka J. (43) koji je početkom mjeseca imao se*sualne odnose sa svojom sedamnaestogodišnjom kćerkom i to snimio mobilnim telefonom!?

Otac je snimak nakon toga proslijedio putem Fejsbuka svim svojim kontaktima, a potom je naveo devojčicu da uradi isto.

Ovaj užasni slučaj šokirao je i dugogodišnje policijske službenike i tužioce u Pančevu. Osumnjičeni Vlajko J. je uz snimak na društvenim mrežama svima koji su mu prijatelji napisao "Vrata su vam otvorena. Koštaće vas 2.000 dinara (oko 17 eura, op-prir.)".

Nakon informacije da navedeni snimak postoji, policija je ubrzo zakucala na vrata oca i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu on je uhapšen zbog prikazivanja, pribavljanja i posjedovanja po*nografskog materijala i iskorištavanja maloljetne osobe za po*nografiju i rodoskvrnuća.

POVEZANO
Napušteno seloŠOK U ŠIPOVU: Baba navodno podvodila 11-godišnju unuku. Policija zatekla nju, curicu i muškarca!?

Svjedočenje tinejdžerke koja već nekoliko godina živi samo s ocem bilo je šok za istražne organe, jer ju je otac uvjerio da će se na ovaj način obogatiti, odnosno da će uspjeti da ostvari karijeru po*no glumice.

Vlajko je priveden prije nego što je uspio da ugovori kćerki se*sualne odnose sa zainteresovanim.

POVEZANO
Djevojčica zlostavljana 2UŽAS U SRBIJI: Grupa staraca se sek*lno iživljavala nad djevojkom. Za novac im je podvodio NJEN OTAC