Nezapamćen zločin u Sukošanu (Zadar, Hrvatska). Naime, muškarac Čedomir Keran (60) je prema prvim informacijama kojima raspolažemo, hladnim oružjem ubio svoju sestru i njenog starijeg sina, te je nakon toga oduzeo život i još jednoj ženskoj osobi koja je s njima živjela.

U pitanju je, navodno, ženina svekrva. Navodno, motiv zločina su nerazriješeni imovinsko-pravni odnosi oko kuće.

Policija je oko 12.56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dvije žene (1937. i 1954. godište) i jedan muškarac (rođen 1981.) Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957. koji je počinio zločin.

Nakon što je počinio stravičan zločin, Keran je sjeo na motor i pobjegao. Navodno, prvo je sjeo u obližnji kafić i popio espresso.

Kružio je po selu iz kojeg se zbog opsadnog stanja policije i mještana nije uspio udaljiti.

Samo sat vremena od vijesti o trostrukom ubistvu hladnim oružjem stiže i ona da je čovjek počinio suicid,

Objesio se u poljima iznad Sukošana, predjelu Vrba.

- Navodno je zvao jednu komšinicu tu u Sukošanu te joj je rekao da je pobio svoju familiju. Neki kažu da je odmah spomenuo nož i neki tvrdi predmet. Priča se da su tijela jako izmasakrirana. Znam da je teško tako nešto reći, ali ja njega i tu familiju poznajem kao dobre ljude i uistinu smo šokirani što se dogodilo, iako znamo da su imali određenih problema i svađa - izjavio je jedan mještanin.

Zločin Zadar 06/01/19a