Mladić je navodno drogiran i više puta silovan od strane bande koju su činile tri žene. Tortura je trajala tri dana, navodi se u izvještajima.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Sve je počelo kada je žrtva, 23-godišnjak, pozvao javni taksi u Istočnoj Pretoriji (Južna Afrika) i tada se prvi put sreo sa ženama koje će ga silovati.

Čim je ušao, počele su se dešavati za mladića neočekivane stvari. Taksi je počeo voziti u smjeru gdje on nije želio ići, a onda mu ja nasilu ubrizgana neka supstanca, od koje je ubrzo klonuo.

- Probudio se na nepoznatom mjestu, u prostoriji sa jednim krevetom – navodi izvor iz policije.

POVEZANO
Silovanje muškarca 3 žene EngleskaMladić (20) tvrdi: «OVE TRI CURE SU ME SILOVALE, ODVELE SU ME U JEDNU KUĆU, A ONDA JE POČEO UŽAS»

Kako dalje javlja južnoafrički news site Times Live, osumnjičene su zatim prisilile muškarca da pije energetski napitak, a zatim su ga silovale više puta dnevno.

- Policija ozbiljno shvaća sve sek*ualne prestupe, bez obzira na pol žrtve. Provodimo robusnu istragu kako bismo riješili ovaj slučaj i osumnjičene priveli pravdi – navodi zvanični izvor.

Nakon što su ga tri dana silovale, žene su mladića polugolog ostavile na polju, a on je zatim došaop do ceste i zaustavio auto koje je prolazilo, kako bi mu bila pružena pomoć.

Zanimljivo je da čak 20% slučajeva se*sualnog nasilja u ovoj zemlji otpada na muške žrtve.