Zoran Šprajc, voditelj i urednik RTL Direkta, koji je na bolovanju od kraja jedanaestog mjeseca, kad je imao infarkt, objavio je fotografiju na Instagramu i iznenadio fanove, pratitelje, ali i kolege svojim izgledom.

Da je Šprajc nakon nedavnog infarkta i ugrađivanja stenta ozbiljno shvatio brigu za zdravlje, pokazuje i fotografija koju je objavio na Instagramu, a za koju je dobio brojne komplimente.

Zoran Šprajc 01/02/20a

- Nakon dva mjeseca ponovo kupim novine i nemrem vjerovati da u njima u slovo iste teme s kojima sam otišao na bolovanje. Opet neki genije "ne zna" ispuniti imovinsku karticu, još uvijek "nemati" znači imati bar tri stana, vikendicu, gliser i keš s kojim žena kupuje stanove djeci i druge tople ljudske priče... Al ok, evo na sreću vidim da ima i nekih novina, stiže nam koronavirus i tako... Uz takve vijesti čovjek nemre a da ne popije neš žestoko pa sam s dvokalorične radmanove mango-naranče morao prijeći na trokalorični citrus kako bih preživio sve te pošasti, napisao je Šprajc.

"Pusti te teme, pa ti si teški fit. Hoću te prepoznati u Krapinskoj?" poručila je kolegica Šprajcu, a i mnogi drugi primijetili su isto. "Super izgledate, idemo radit. Jedva čekamo", "Gledam vas i ne prepoznajem vas. Jako ste smršavjeli, nadam se da ste dobro", "Linija je dotjerana, svaka čast", "Ti Zorane izgledaš super i fit", pisali su mu uz brojne želje za što brži povratak na male ekrane.