Poznata pjevačica Fahreta Jahić, alias Lepa Brena, otvorila je petu sezonu kafane "Stara Pesma"! Iako idućeg mjeseca treba napuniti 56 godina, Brena je i ovom prilikom pokazala da i dalje dobro izgleda i održava formu.

Brena je napustila u jednom momentu rođendan `buduće snajke`, Aleksandre Prijović i uputila se na otvaranje, pete po redu sezone kafane "Stara Pesma" u kojoj su to veče pjevali Ljuba Perućica i Nađa Golubović.

Brena je u stilu megazvijezde nakon zdravice uzela mikrofon u ruke i otpjevala nekoliko najvećih narodnjačkih hitova, čime je atmosferu u Staroj Pesmi dovela do usijanja.

Kafana `Stara Pesma` 5 Lepa Brena 1
Lepa Brena je na neko vrijeme napustila rođendan Aleksandre Prijović
Kafana `Stara Pesma` 5 Lepa Brena 1

Kako bi ispoštovala prijatelje, zadržala se u kafani sat vremena, a zatim se vratila kod Aleksandre i nastavila da bude na njenom rođendanskom slavlju.

U Breninm, ali i Perućicinim pjesmama, uživali su brojni gosti, među kojima su se našle i brojne poznate ličnosti. Tako je Dragan Marinković Maca proslavio premijeru predstave “Sunce tuđeg neba”, koja je sinoć održana isto veče pred prepunim Domom Sindikata, a pored Mace u kafani su jutro dočekali i model i bivši farmer Miloš Radičević, Filip Mitrović, Nemanja Staletović, Vlada Grujić, Nikola Bobar (pjevač “White City Benda”), hit maker Filip Miletić, glumac Luka Raco sa nekoliko kolega iz serije Sinđelići, brojni muzičari, glumci, ali i sportisti.

Kafana `Stara Pesma` 5 Lepa Brena 1

(Doznajemo.com/PRessSerbia)