Mediji od jučer ne prestaju pisati o intervjuu koji je Ivona Negovanović Cuca dala za Srpski Telegraf.

Naime, ona je u intervjuu izjavila da je sa Šabanom Šaulićem bila u vezi više od decenije, kao i da je on jedini muškarac kojeg je voljela.

POVEZANO
Cuca i Šaban 1ISPOVIJEST `ŠABANOVE LJUBAVNICE` CUCE: "2 sata prije nego što je poginuo, čuli smo se i rekao je..."

Šabanova kćerka Ilda Šaulić je još 2015. godine u intervjuu za "Grand Njuz" prvi put progovorila o odnosu svoga oca sa pjevačicom Ivonom Negovanović Cucom.

I Ilda je tada osjetila pritisak medija i okoline, povodom navodne afere Šabana i Cuce, te je priznala ko je za sve kriv.

- Ponekad se dešavaju i takve stvari. Novinari nekada nemaju mjeru u nekim stvarima, ali dobro, sve je to sastavni dio javnog posla. Ružne stvari ostavljam iza sebe. Volim da gledam vedrije na neke stvari u životu i da se radujem novim porodičnim, privatnim i poslovnim uspjesima. Ja sam neko ko je izuzetno pozitivan lik i ne potpadam pod loše uticaje - diplomatski je odgovorila Ilda Šaulić, ali je zatim bila ipak nešto "otkopčanija":

– Ja mom ocu kažem: "Ti si najbolji tata na svijetu, najbolji umjetnik, pjevač i prijatelj, ali ja s tobom ne bih živjela ni minut" – izjavila je i priznala:

– Brak mojih roditelja je bio veoma turbulentan, ali opet, ja volim da kažem da su oni spoj nespojivog – objasnila je Ilda u emisiji "Ja to tako".

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!