Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i devetoro djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece!? Prema zakonu može imati samo jednu ženu, a druge dvije su s njim na osnovu usmenog dogovora.

Natalija i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan poručio kako želi veliku porodicu.

"U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja", priznaje Natalija.

POVEZANO
Hidžab - ispovijestBOSANKA (36) SVE OTKRILA: Udala sam se za Arapa, njemu sam druga žena! Evo kako izgleda naš brak...

Ona i Ivan imaju šestoro djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina, koja protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj familiji.

"Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira šta moji roditelji kažu", izjavila je Madina.

POVEZANO
Taib Seferović Zenica 1TAIB IZ ZENICE: Žene vole provod u krevetu, ja mogu 15 puta za noć. Mršave i plave ne dolaze u obzir

Ivan i njegove supruge rade i Ivan tvrdi da imaju dovoljno novca za cijelu porodicu. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira da kupi kuću u predgrađu. Ivan priznaje da žene ponekad kažnjava.

"Svaku noć pozovem jednu ženu. Ali, ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana", izjavio je Ivan, koji dodaje da voli visoke, mršave i nježne žene.

(Doznajemo.com/Kurir.rs)