Jedan Sarajlija pokrenuo je zanimljiv projekt na Internetu, a kojem je cilj da se pronađu vrijedne stvari za koje njihovi sadašnji posjednici nisu sigurni da imaju iole veću vrijednost.

O čemu je riječ možete se upoznati na sljedećoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/MAK-art-1274601032573158/?fref=nf.

- Nakon objave portala Doznajemo.com 14.07.2016. godine o Sarajliji koji je kupio sliku na buvljaku za 3 KM, u Inbox stranice MAK art https://www.facebook.com/MAK-art-1274601032573158/ počele su pristizati poruke građana u kojima građani govore o zanimljivim predmetima koje su i oni prikupili na isti način. Svi prikupljeni podaci kao i fotografije predmeta do kojih dođe Fb stranica MAK art će biti proslijeđeni uglednoj svjetskoj aukcijskoj kući na provjeru autentičnosti. Nadamo se da bi uskoro netko od građana mogao doznati da je kod sebe u posjedu imao izgubljeno umjetničko djelo a da to nije niti znao - navodi MAK art Muzej / umjetnička galerija.

Na ovoj stranici objavljen je i direktni link za provjeru vrijednosti starih knjiga:

- Mislite da imate bezvrijedne stare knjige?
Prije nego ih bacite u smeće na ovom linku http://www.eurobuch.com/ provjerite koliko one zaista vrijede, možda se i predomislite.

(Doznajemo.com)