Prije šest dana je u dobi od 66 godina života umro zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Bandiću je pozlilo u prošlu subotu kasno navečer za vrijeme druženja s prijateljima te ga je Hitna prevezla u bolnicu na Černomercu. Pokušali su ga reanimirati, ali bezuspješno.

Neposredni uzrok smrti je kap...

POVEZANO
Bandić bolnicaDOKTOR KOJI JE BIO S BANDIĆEM MALO PRIJE SMRTI opisao posljednje trenutke zagrebačkog gradonačelnika

Poznato je naravno da je Bandić imao komorbiditete, odnosno da je tretiran zbog različitih zdravstvenih problema. Operirao je glasnice, 2003. je imao težak moždani udar, a prije tri godine mu je, zbog srčanih problema, ugrađen stent. Također, u šestom mjesecu prošle godine bio je hospitaliziran u KBC Zagreb nakon što mu je pozlilo, a u međuvremenu je imao plućnu emboliju te nekoliko operativnih zahvata.

Međutim, jedna informacija o Bandićevom odlasku s ovog svijeta je ostala praktično skrivena od javnosti!

POVEZANO
AstraZeneca vakcinaNAKON SMRTNOG SLUČAJA U AUSTRIJI OBUSTAVLJENO VAKCINISANJE ASTRAZENECOM

Riječ je o tome da je gradonačelnik Zagreba preminuo vrlo brzo nakon što je cijepljen protiv novog koronavirusa. Ova provjerena informacija dostavljena je našem portalu.

Dva su moguća razloga zbog kojeg se s istom nije išlo u javnost. S jedne strane i u Hrvatskoj je relativno jak tzv. antivakserski pokret, pa nije isključeno da ovakav tip informacije bude zlorabljen protiv kampanje kojom se ljudi pozivaju na cijepljenje i odgovornost prema sebi i drugima.

POVEZANO
VAKCINA ispitivanja teorija 1ŠIRI SE NOVA TEORIJA: «Na Internetu sam našao dokaz da oko ovih COVID vakcina nešto nije normalno?!»

S druge strane, slučaj vakcinacije majke Alemke Markotić pokazao je da javnost može biti osjetljiva na cijepljenje "preko reda" osoba iz javnog života.

Naime, u Hrvatskoj još uvijek nema dovoljno vakcina za sve, zbog čega se čak govori i o tome da bi RH mogla nabaviti samostalno ruski Sputnik V.

(Doznajemo.com)