Intimni odnosi ponekad završe pravom tragedijom!

Nedavno je dosta pažnje javnosti izazvala priča kada je tokom preljubničkog odnosa muškarac praktično ubio svoju ljubavnicu.

POVEZANO
Bolnica hitna intervencijaOŽENJENI OTAC NENAMJERNO UBIO LJUBAVNICU: Tokom se*sa stavio joj u usta krastavac!?

A šta tek reći za bizaran slučaj od prije nekoliko godina, kada je tek nakon temeljite istrage razriješen slučaj smrti 23-godišnje djevojke, koja nije patila ni od kakvih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba, a koje je preminula tokom intimnog odnosa sa svojim devet godina starijim partnerom!?

Policija je u prvi mah pretpostavljala da je u pitanju ubistvo sa predumišljajem i vjerovatno zločin iz strasti, jer su na to upućivali rezultati obdukcije.

Naime, doktor koji je pregledao beživotno tijelo 23-godišnjakinje utvrdio je da su joj polomljene vratne kosti.

Neposredan uzrok smrti bilo je gušenje.

POVEZANO
Hitna nosilaUBIO ŽENU SE*SOM: Nakon odnosa njoj doktori više nisu mogli pomoći, evo šta se desilo!

Logično, istraga je krenula u pravcu njenog mladića, koji je priveden u službene policijske prostorije. No, uslijedilo je (ne)očekivano otkriće i priznanje...

Naime, Ruiz Torez (32), inače novinar, ispričao je da je djevojku gušio kablom, a on je nakon incidenta priveden zbog sumnje da je nanio smrtonosne povrede Tanji Perez (23), javljaju mediji iz Meksika. Djevojka je po zanimanju bila psiholog.

Sve se dogodilo u Mexico Cityju, a Torez je policiji ispričao da je djevojka tražila da je tokom sek*a udara i davi. On je rekao i da je živio u istom stanu sa Perezovom, kao i sa još jednim prijateljem Hozeom Lusiom Martinezom.

POVEZANO
Hitna ilustracija JPTRAGEDIJA TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Djevojka (20) gledala kako joj momak (22) umire tokom sek*a

"Tokom čina, zatražila je da joj stežem vrat i šamaram je pošto je voljela nasilni se*s. Našao sam kabl pored kreveta i nesrećnim slučajem sam je udavio", tvrdi Torez.

Doktori kažu da je uzrok smrti gušenje, kao i da su djevojci polomljene vratne kosti.

Prema izvještajima lokalnih medija, mladić je prvo tvrdio da je nevin, ali je kasnije sam došao u policiju i prijavio "se*s incident".

POVEZANO
Policija Sarajevo 122Sarajevska policija otkrila ZAMRAČENA MJESTA gdje tokom noći parovi «vode ljubav» u automobilima!