Uprkos odluci Ustavnog suda Bosne i Hercegovine koji je proslavu 9. januara ocijenio neustavnom, zvanična Republika Srpska danas slavi 28 godina svog postojanja, a centralna manifestacija je održana na Trgu Krajine u Banjaluci.

Pripadnici MUP-a RS su i ove godine učestvovali u svečanom defileu, a jedna pripadnica posebno je privukla pažnju ne samo TV kamera, već i korisnika na društvenim mrežama. Ispostavilo se da glavna zvijezda svečane povorke nije bio Milorad Dodik, nego prelijepa crnka u uniformi policajke. Lijepa srpska policajka završila je u mnogim medijima Srbije i Bosne i Hercegovine, a čak su se i fotografi RTRS potrudili da je lijepo uhvate u kadar.

Lijepa brineta u plavoj uniformi potrudila se decentno našminkati i naglasiti crte lica, a cijelo je vrijeme imala ozbiljan izraz lica. U komentarima se slažu da je definitivno najljepša policajka na Balkanu - piše hrvatski portal Index.

POVEZANO
Policajka Dan RS 09/01/20aLijepa srpska policajka UKRALA SHOW DODIKU: Svi gledali u nju na događaju povodom "Dana RS" (FOTO)

U međuvremenu, "isplivale su" mnogo manje ozbiljne fotografije koje ova policajka objavljuje na Instagramu, a na jednoj od fotografija možete vidjeti i kako izgleda i njen suprug.

Policajka Dan RS 09/01/20 Insta 3

Policajka Dan RS 09/01/20 Insta 3

Policajka Dan RS 09/01/20 Insta 3

Policajka Dan RS 09/01/20 Insta 3

Više fotografija, kao i one u kupaćem kostimu, možete pogledatu OVDJE

(Doznajemo.com)