Beogradski plastični hirurg Srđan Cvetanović (58), pucao je u glumicu Ivanu Panzalović (30) s kojom je bio u vezi, a zatim izvršio samoubistvo iz pištolja, koji je imao u ilegalnom, a ne legalnom posjedu. On je prvo glumicu rukom nekoliko puta udario u glavu, a zatim ispalio hitac u nju.

Cvetanović je, kako je jedan beogradski medij mogao da vidi uvidom u zapisnik od tog dana, jednom pucao u Ivanu iz pištolja marke "magnum 357", a istim oružjem je i sebi oduzeo život.

Ova tragedija dogodila se 7. septembra oko četiri sata ujutro u Ulici Koste Racina 26, na Dedinju.

U policijskom izvještaju od tog dana navodi se da je Cvetanović nakon verbalnog konflikta sa svojom nevjenčanom suprugom, njoj rukom zadao više udaraca po glavi, a zatim iz revolvera u ilegalnom posjedu u njenom pravcu ispalio hitac.

- Tom prilikom joj je nanio povredu u predjelu glave - navodi se na početku u zapisniku.

Nakon toga je Cvetanović ispalio metak sebi u glavu.

POVEZANO
Zločin Srđan Cvetanović (59) Ivana Panzalović (30)FAMILIJA TEK SAD OTKRILA šta se dešavalo u vezi DOKTORA SAMOUBICE I MLADE GLUMICE

Odmah nakon tragedije u javnosti se pronijela informacija da je Cvetanović imao dozvolu za oružje, pa čak i da se radi o pištolju koji je naslijedio od oca, što je, s obzirom na policijski zapisnik, očigledno, diskutabilno.

Takođe, glumica je davala izjave da ju je on nakon svađe, prvo jurio i prijetio nožem, a zatim povukao oroz i pucao u nju.

Ona je ujedno i jedini živi svjedok ove tragedije, i od njene izjave policiji se mnogo očekuje.

Mediji spekulišu da bi ova burna ljubavna priča mogla da doživi preokret.

Ivana Panzalović je juče napustila Vojnomedicinsku akademiju (VMA), samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

Njoj je, nakon što je tog jutra prevezena na VMA, dežurni ljekar konstatovao epiduralni hematom frontalno i razderotinu na desnoj strani glave. Operisana je istog dana, tačnije zbog hematoma, otvorena joj je glava.

POVEZANO
Zločin Srđan Cvetanović (59) Ivana Panzalović (30)NJENA STRANA PRIČE Glumica u koju je pucao beogradski hirurg, tvrdi da je on potegao pištolj nakon..

(Doznajemo.com/Kurir)