"Isplivao" je privatni snimak ubijene srpske pjevačice, koji bi mogao baciti novo svjetlo na neke nedavne tvrdnje o životnim navikama Jelene Krsmanović-Marjanović, koja je ubijene početkom četvrtog mjeseca prošle godine, a za čije je ubistvo zasad jedini osumnjičen njen suprug Zoran.

Podsjetimo, starica koja čuva koze u blizini mjesta gdje je pronađeno Jelenino tijelo, na nasipu u Crvenki, izjavila je da pjevačicu nije nikad vidjela da je trčala na tom mjestu. Takva izjava mogla bi pojačati sumnje da Jelena nije ubijena na mjestu gdje je "džogirala", već možda u kući Marjanovića.

POVEZANO
Jelena Marjanović Krsmanović - CrvenkaPOJAVIO SE KLJUČNI SVJEDOK UBISTVA: Starica koja čuva koze je vidjela OVO!

Međutim, Jelena Krsmanović Marjanović je, očito, pred tragediju koja ju je zadesila, težila da bude top formi. Naime, ona je bila u ozbiljnom treningu, što pokazuje privatni snimak iz teretane.

Naime, Jeca je odlučila da se poslije nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, te je željela i svoje tijelo da dovede u red. Pored svakodnevnog trčanja na nasipu, kako tvrdi njen suprug, Jelena je išla i u teretanu.

Na video snimku se vidi kako je pjevačica u izuzetnoj kondiciji, kako skače i udara u boksersku vreću. I sama je pred tragediju isticala da je posvećena treninzima i da se odrekla slatkiša, zarad dobrog izgleda.

Podsjetimo, Jelena Marjanović Krsmanović je nestala 02.04.2016. godine kada je sa suprugom i kćerkicom Janom izašla iz kuće. Prema riječima njenog supruga, ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno tijelo pronađeno je narednog dana na nasipu u Borči.

POVEZANO
Krsmanovići Jelena Zoran JanaKLJUČNI DETALJ, GDJE JE UBIJENA JELENA, OTKRIVA MALA JANA?! Zašto svoju ubijenu mamu "crta" na podu?